- دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹
- ۱۲:۰۰
- ۱ نظر
از پایه های ثابت مجالس و مهمانی ها انواع و اقسام غذا با مرغ است. تقریبا میتوان گفت غذایی که با مرغ پخته شود میتواند دل همه را به دست بیاورد و همه را راضی نگهدارد مگر اینکه مهمانان شما گیاه خوار باشند! مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین است، هم چنین غذای کم چربی برای شما به ارمغان می آورد که به سلامت قلب و عروق شما کمک می کند. مرغ را به شیوه های مختلف و با عطر و طعم های گوناگونی میتوان طبخ کرد؛ پس اگر سفره ای رنگین و خوش عطر میخواهید بشتابید! مرغ شکم پر اغلب بدر فر تهیه میشود اما این بار میخواهیم در مورد درست کردن مرغ شکم پر در قابلمه صحبت کنیم. همچنین موادی که داخل شکم مرغ ریخته می شود بستگی به ذائقه آشپز دارد ولی یکی از نمونه های خوشمزه ی آن مرغ شکم پر با انار است و با فر درست می شود که طرز تهیه آن را قبلا آموزش داده ایم. ما در این پست قصد داریم طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر را به شما عزیزان آموزش دهیم. این غذا برای زمانی که قصد ندارید از فر استفاده کنید، همچنین می خواهید غذایی مجلسی و شیک تدارک ببینید، بسیار مناسب و انتخابی عاقلانه است. پس همراه ما باشید با آموزش مرغ شکم پر بدون فر تصویری
مواد لازم :
۱عدد مرغ کامل
پیاز های خلالی
۱عدد فلفل دلمه
ادویه جات
آبلیمو و زعفران
چند حبه سیر
۳ عدد هویج
جعفری خردشده
زرشک و مقداری رب
طرز تهیه :
ابتدا شکم مرغ را شسته ودم و باله های آن را می چینیم
مرغ را به مدت یک ساعت داخل آب نمک قرار داده و بعد از آن مرغ را درون پیاز های خلالی ،فلفل دلمه، ادویه جات، آبلیمو و زعفران به مدت ۳ ساعت می خوابانیم.
من مقداری زیاد آبلیمو و زعفران را داخل سرنگ به مرغ تزریق کردم
برای داخل شکم مرغمان از مواد مختلفی میشه استفاده کرد من فقط پیاز، فلفل دلمه و چند حبه سیر، هویج و جعفری خرد شده زرشک و مقداری رب و ادویه جات را تفت دادم و داخل شکم مرغ ریختم و پارگی شکم مرغ را دوختم.. و پاها و باله ها راهم به هم وصل کردم
بعد آن را داخل آب سرد (پیاز، فلفل دلمه، هویج ونمک وادویه) گذاشته بعد از بجوش آمدن به مدت ۳۰ دقیقه پخته و آن را از قابلمه خارج کردم
و با قلمو به آن زعفران فراوان زدم و در روغن سرخ کردم.